EspañolValenciàEnglish

Inici - Festes i Esdeveniments - Festes Majors


juliol

Festes Majors

A finals de juliol, el Poble Nou de Benitatxell es prepara per a viure els dies més intensos de l’any al calendari festiu. Les festes majors en honor a Santa Maria Magdalena són el punt de trobada per a veïns de totes les edats i visitants que tenen en aquests dies una oportunitat per a sentir-se “poblers” en unes jornades que animen a eixir al carrer.

Els festers, el grup de jóvens format per xics de 22 anys i les xiques de 18 anys ofereix al poble un programa de festes amb gran varietat d’espectacles, música i danses tradicionals, actes religiosos, taurins, atraccions infantils, pirotècnia, etc., a través dels quals gaudeixen dels dies grans del poble.

El calendari d’actes es prepara al voltant dels dies de festa local, el 22 i el 25 de juliol, dies en els quals es ret homenatge a la patrona i a Sant Jaume. La resta de programació –que s’allarga durant 12 mesos- està protagonitzada per la nit de la presentació de festes, el Dia de les Quintades, les carrosses, les jornades taurines, etc. Sens dubte, una ocasió perfecta per a conéixer i visitar el Poble Nou de Benitatxell. 

 

Les festes majors del municipi se celebren a les últimes setmanes de juliol, al voltant del dia 22 del mes. Consulteu la data exacta al calendari anual, l’agenda o l’oficina de turisme.