Vi Moraig i suc BioMoscatell

El Vi Moraig i el suc BioMoscatell són productes elaborats a partir de raïm de moscatell del projecte local BioMoscatell, produïts de manera respectuosa i sostenible amb el medi ambient. La matèria primera, el moscatell, creix en terres de secà del Poble Nou de Benitatxell, aprofitant les pluges anuals per al creixement i formació d’aquest fruit de qualitat tan preuada. Els productes naixen d’un projecte participatiu dut a terme pels agricultors del Poble Nou de Benitatxell. La iniciativa aposta per la reconversió cap a una agricultura sustentable, mitjançant la nova dinàmica agroecològica del territori a través de la formació i divulgació a tots els col·lectius del municipi. Després de llançar al mercat les dues primeres collites de raïm de taula sense químics de síntesi, el projecte BioMoscatell va apostar per la seua diversificació com ara l’elaboració del Vi Moraig, elaborat d’acord amb la normativa de vinificació ecològica i el suc BioMoscatell. El vi blanc Moraig continua amb l’essència del projecte de mantindre i recuperar la cultura vitivinícola del Poble Nou de Benitatxell, conservar el paisatge i potenciar i dignificar la professió d’agricultor, i crear un producte amb arrels i d’excel·lència. El suc BioMoscatell es un suc natural 100% moscatell, d’olor fruitós i gust de fruita fresca i dolça de moscatell.